روغن کرچک هیدروژنه - PEG 40

شرح : RH40 -  HCO 40 معادل کروموفر -  امولسیفایر اسانس و ثابت کننده 

نوع بسته بندی : بشکه 200 کیلویی 

کشور تولید کننده :  Saibaba  هندوستان 

 

   روغن کرچک نوعی روغن نباتی است که از دانه های گیاه کرچک به دست می آید.این روغن موارد استفاده زیادی داشته و دارای ترکیب بی نظیری است 90 در صد روغن کرچک از اسید های چرب ریسینولیک که اشباع شده هستند تشکیل یافته است.روغن کرچک و مشتقات آن را در تهیه روغن هیدرولیک و روغن ترمز-رنگ-جوهر-انواع آستر-پلاستیک های مقاوم در برابر سرما-واکس و دیگر مواد براق کننده-نایلون-عطر و... به کار می برند.

 

آدرس

آدرس:
تهران، خیابان خرمشهر، ساختمان شماره 27، واحد 15
تلفن:
(021) 88535286
فکس:
(021) 88505508
وب سایت:
www.avachmiapadana.com
ایمیل:
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

درباره ما

شرکت آوا شیمی آپادانا وارد کننده مواد اولیه شیمیایی مورد مصرف در صنایع دارویی – آرایشی و بهداشتی – غذایی – صنعتی می باشد و از سال 1383 فعالیت خود آغاز و در این زمینه دارای سابقه ای درخشان می باشد و همچنین نماینده رسمی شرکت سیلیکا هندوستان در ایران می باشد .

شبکه های اجتماعی